Kiwatt Seminar: "Pak de regie over je energie"

Ben jij klaar om de energie-uitdagingen van vandaag aan te pakken en je toekomst veilig te stellen? Ontvang de tools, inzichten en strategieën om netcongestie te overwinnen.

 

 

Bereid je voor op de toekomst van energiebeheer

Stel je voor

Je werkt in een wereld waar energie niet meer vanzelfsprekend is, waar netcongestie en onzekerheid de dagelijkse gang van zaken verstoren. Je weet dat er veranderingen nodig zijn, maar hoe maak je de juiste keuzes? Bij Kiwatt geloven we dat de antwoorden binnen handbereik liggen—mits je de regie in eigen handen neemt. Deze seminar is jouw kans om precies dat te doen.

Wat je krijgt: 

Tijdens onze seminar "Pak de regie over je energie" bieden experts (Kees Jan 't Mannetje en Benjamin Floor)  meer dan alleen kennis. Ze geven je een routekaart voor succes in de complexe wereld van energiebeheer. Verwacht diepgaande inzichten, praktische oplossingen, en de tools die je nodig hebt om je organisatie of jezelf klaar te stomen voor de toekomst. 

Klaar om je energieproblemen om te zetten in kansen? Meld je nu aan en maak het waar!

Actuele inzichten: 

De energiemarkt beweegt razendsnel, en de tijd dringt. Stilstand betekent achteruitgang, en dat is geen optie. Tijdens deze middag krijg je de meest recente en relevante inzichten die jou helpen om niet alleen bij te blijven, maar om een stap voor te zijn, of je nu direct met energie werkt of indirect de gevolgen ervan ondervindt.

Directe toepasbaarheid: 

Na dit seminar beschik je niet alleen over nieuwe kennis, maar ook over concrete tools die je meteen kunt inzetten. Of je nu verantwoordelijk bent voor projectontwikkeling, sales, of dagelijkse operaties—je krijgt de strategieën en middelen om energievraagstukken doeltreffend aan te pakken. Geen theorie, maar direct toepasbare oplossingen die het verschil maken.

 

Informatie: 


Wanneer en waar: 

Data: 12 september  

Tijd: 15:00 - 17:00, gevolgd door een borrel  

Locatie: Jennerstraat 7, 6718XS, Ede

Sprekers: 

Kees Jan 't Mannetje: Spreker over de energietransitie in de praktijk

Benjamin Floor: Netcongestie en product-expert

Maak de stap naar een energie-efficiënte toekomst. Schrijf je nu in!

 


 

Kiwatt Batterij Brochure

Heeft u een onderneming en bent u geinteresseerd in een Kiwatt Batterij? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Via de live chat

Lees ook deze artikelen eens

externalId=kiwatt-news-detail-1.1.3.3.2&filter[active]=1&filter[not tags.tag]=media&filter[not uuid]=f6864120-8e7f-4431-9077-c73a019ad663&sort=date.desc